maanantai 1. heinäkuuta 2013

Autotallin valu ja talon maalausviikonloppu

Nyt on nytkähtänyt talon ulkonäkö taas parempaan suuntaan. Luotin sokeasti forecan sääennusteisiin ja päätin, että maalausurakka lähtee käyntiin N-Y-T, NYT!

Torstaina 27.6. hain värisilmästä maalit taloa varten ja perjantaina tartuin pensseliin. Maali on vaaleanharmaata (värisilmän sävy Helmikuu) ja nurkat sävyttämätöntä valkoista. Panu+ on maalilaatu, eli vesiohenteista akrylaattimaalia.


Autotallin työt etenivät perjantaina valun verran eteenpäin. Valu tehtiin aamulla.Perjantaina myös Talobitin miehet kävivät katsomassa työmaalla ja hahmottamassa urakkaansa. Jättivät samalla kärrynsä tontille.

Lauantaina 29.6. rakennusmiehet tulivat asentamaan nurkkalautoja, "helmafrillaa" ja kuistin pylväiden verhoilua. Myös kodinhoitohuoneen ovi sai ulkopuolen viimeistelyt. Nyt talo pääosin tanssahtelee kellohameessaan. Isä oli auttamassa maalailussa ja saimme yhdessä maalausprojektia reippaasti eteenpäin. Etupuolen harmaus on valmis.Sunnuntaina 30.6. pääsimme avaamaan valkoisen purkin ja siitä saatiin sitten jo näinkin valmista pintaa!Tässä näkyvät kuistin pylväät maalissaan.Ja hieman räystään aluslautaa.Tänään on Talobitin vuoro aloittaa työt. Minäkin painun pensselin varteen heilumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3