maanantai 6. toukokuuta 2013

Valitsemamme talo

Pienen mietinnän jälkeen päädyimme tekemään hankintasopimuksen Jukkatalon kanssa. Jukkatalossa plussaa kilpailijoihinsa nähden oli ulkonäkö, toimitussisältö ja kemiat taloedustajan kanssa. Sekä se, että perustoimituksen huonekorkeus on 2,6 m. Madalletuissakin tiloissa lähes 2,4 m!

Ilman uutuustalomallistoa, Optimaa, olisimme varmasti vieläkin pähkäilemässä mikä talomalli ja toimittaja olisi sopivin.

Optimassa viehätti erilainen pohja ja se, että saimme kaikesta huolimatta ihanan kodinhoitohuoneen muutoksen läpi talotehtaalla. Kiitos edustajamme Sari Uusitalon!

Meille tulee siis Optima 115-10 muuttovalmiina. Kodinhoitohuoneen muutos on suuri, koska siihen tuli lisätilaa ja toimivuutta peruspakettiin verrattuna. Kaikille, jotka pohtivat Optiman kodinhoitotilan pienuutta kerrottakoon, että kannattaa kysyä, olisiko mitään tehtävissä.

Talon lämmitysmuoto on varaava sähkölämmitys sekä varaava tulikiven takka. Takkamalli on Tulikiven Harmaja T-2. Tulikiven sivuilla on ainoastaan kuva Harmajasta, mutta meidän takkamme on siis yhden laatan verran korkeampi :)
Takan eteen on tulossa lasi.*edit 15.1.2015 uusi optiman verkko-osoite on tässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3