maanantai 20. heinäkuuta 2015

Leikkimökin remontti, ennen ja jälkeen

Ostimme keväällä tämän leikkimökin ja nyt sain otettua siitä kunnollisia kuvia, kun se on sisustettuna ja melkein valmis. Ovessa olevan ikkunan lasi pitää vielä vaihtaa ja kynnystäkin olen suunnitellut, mutta suurinpiirtein valmis se kuitenkin on.

Remontti laajeni pikkuhiljaa, kun totesimme, että terassi oli aikalailla laho. Myös terassin runkopuut ja kaidepuut olivat koossa melkein (liiotellusti) maalikerroksen avulla. Maali siis lähti repäisemällä ja alta vaan löytyi sahanpurua. Onneksi kaikki lahot osat vaihdettiin uuteen puuhun ja sitten samalla myös mökin ulkonäkö koki melkoisen muutoksen.

Tässä mökki ennen remonttia:
Samana iltana kun toimme mökin kotiin, alkoi suuri purkutalkoo. Tyttäreni innokkaimpana. Yläosan piparkakkulaudoitus sai ensin jäädä, mutta lopulta purettiin myös se. Mökki oli myös vinossa ja se oikaistiin.

Katto on edelleen maalaamatta. Mutta tällainen tästä nyt sitten tuli. Kuistikin vaikuttaa tilavammalta,  kun kulku on suoraan edestä, eikä räystään alta sivulta.
Mökki koki modernisoinnin kaikessa suhteessa. Terassilaudat ovat samaa tavaraa, kuin talomme terassi. Samantyyliset kaiteetkin siinä on. Maalia jäi autotallin maalauksesta, joten leikkimökkikin on yhtenäinen muiden rakennusten kanssa. Tahdoimme leikkimökin ikkunalle kukkasia ja ne sai tytär valita MiniFarmi-messuilta U:gista.

Sisätilojenkin muutos oli melkoinen. Tässä kuva ennen:

Ja remontin jälkeen:Leikkimökissä maalattiin kaikki sisäseinät ja paneloitiin katto sekä takaseinä. Maalaamatta jätin vain tuon kattopalkin. Noin ruskea se oli sisältä kokonaan ennen 3 kerrosta maalia.

Ostin tori.fi:n kautta jatkettavan sängyn, jotta saisimme maksimoitua tuon sänkytilan ja sängyn sisälle vienti helpottuu. Myöhemmin sängyn voi siirtää myös pidemmälle seinälle, jotta siihen mahtuu pidempikin yöpyjä. Sänkykatos on ollut tyttären haave jo pitkään. Täällä halusimme toteuttaa haaveita <3


Leikkimökissä pystyy myös leikkimään koulua. Alhaalla myös kätevät naulakot.
Onpa täällä pidetty jo mehukestitkin pikkupöydän ääressä. Myös peilailu onnistuu. Pikkutavaroita voi asetella suloiseen talohyllyyn.


Verhot ja pöytäliinat ovat samaa kuosia:Täällä on nukuttukin jo monta yötä ja olen minäkin testannut suloista mökkiä lukunurkkauksena. Tästä tuli ihana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3