keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kalusteasennuksia, välitilaa ja laminaatin asennusta

Nyt on jälleen niin kivoja juttuja asennettu talolla, että täytyi jälleen tehdä erilliset postaukset autotallille ja talolle. Tässä 7.11. kalusteasennusvaiheesta.


Ja illalla hieman edistyneempänä:


Myös vaatekaappien ovet olivat paikoillaan. Hyvältä näyttää!
8.11. näytti kodinhoitohuone jo lupaavalta. Hieman ruuveja vielä puuttui, joten kaikki vetimet eivät ole vielä paikoillaan. Runko ja ovi nimeltään lumimänty.
Keittiöön asentui ovia ja vetimiä.Keittiön vetimet <3WC näytti myös hyvältä, mutta valitettavasti taso täytyy uusia, koska se ei ole riittävän syvä.11.11. alkoi välitilojen laatoitus, mutta WC viivästyy nyt hieman tuon tason vaihtumisen vuoksi.

Ensin valmistui kodinhoitohuoneen välitila, joka sopii täydellisesti työtason sävyihin.Ja sitten ihanuus, keittiön välitila. I'm loving it!!12.11. alkoi laminaattien naputtelu ja työ aloitettiin makuuhuoneista, jotta viimeisenä valmistuisi olokeittiö, jossa isoa laminaattipinoa säilytetään. 

Tässä makuuhuoneesta kuva, jossa näkyy laminaatin ja liukuovikaapiston liitto. Lattia tuo lämpöä muuten niin valkeaan kokonaisuuteen.Tänään 13.11. on päästy jo olohuoneen kimppuun. Lattia vaati hieman hiontaa, mutta laminaatin asennus pääsi kuitenkin alkuun. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3