tiistai 28. toukokuuta 2013

Valmisteluja elementtien saapumista varten

Sokkeli vaikuttaa aika mainiolta ja nyt oli jälleen meidän vuoromme hoitaa seuraava osuus töistä: ulkopuolinen routaeristys ja patolevy sekä sisäpuolen täyttö.

Homma alkoi 16.5. patolevyjen kiinnittämisellä. 50mm routaeristeet odottivat vuoroansa.

Kuistin eteen on levitetty sepeliä kaivinkoneen kulkemista helpottamaan.17.5. Patolevy kiinnitettiin yläosastaan siistillä muovilistalla.


Sitten alkoikin routaeristen asennus. 50mm levyjä laitettiin kaksi päällekkäin, saumoja limittäen. Ja aina välillä levyt "kiinnitettiin" sepelikasalla, ettei tuuli veisi kevyitä levyjä.Tässä näkyy routalevyn osuus kuistin paikkeilla.


Ja sadevesiputkien ympärille kans!19.5. Sitten päästiinkin jo sisätäyttöjä tekemään. Laser ja täry soimaan! Onneksi on keksitty radiokuulosuojaimet :)
20.5. Välillä on hyvä kastella murskekerrosta, jotta ei pölyä niin kovin täryttäessä. Murske myös painuu tiukempaan kastuessaan. Ja talokaivossa kävi sellainen lorina, että salaojat näyttävät toimivan :)


23.5. on aika tehdä viimeiset mittaukset sokkelin sisätäytössä. Viikon päästä pitäisi tulla talotoimitus ja elementtien tuennatkin on tehtävä ennen sitä.

Puolet valmiina (näillä vaiheilla mun täryttäjän ura alkoi)Perustavan muotit lojuvat edelleen tontilla...24.5. Korko kohdallaan ja sitten tuentojen kimppuun

Tuennat odottavat seiniä :)
26.5. Kattotiilet saapuivat


Teimme autotallin salaojituksen


Nyt odotamme innolla talon elementtien saapumista! Tällä viikolla näkymä muuttuu huikeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3