lauantai 1. kesäkuuta 2013

Sade + raksa

31.5. Lähes koko päivän aurinko oli paahtanut ja päätimme lähteä kahden aikoihin käymään tontilla. Siellä oli saatu kattotuolien tuulituennat (niitä kai ne ovat) valmiiksi ja he olivat siirtyneet pitkien sivujen yläosan tuulensuojalevyjen asennukseen.

Sitten koolaukset ja panelointi. Hyvältä näyttää!Asentajat siirtyivät talon toiselle reunalle ja saivat tuulensuojalevyt paikoilleen, mutta sitten idästä päin alkoi lähestyä uhkaavia pilviä ja asentajat alkoivat kiireesti levittää aluskatetta katolle. Oli kuitenkin liian myöhäistä ja kaatosade alkoi nopeasti ja oli ohi kymmenen minuutin päästä. Elementtien villat ovat jo saaneet kosteutta pohjoisen puolen nurkista. Mutta eiköhän kesä vielä kuivaa... Pisarat ovat villan pinnassa.Sateen jälkeen jatkuu aluskatteen levittäminen ja kattoruoteiden kiinnittäminen.Omat puhteet olivat laudankappaleiden ja roskien keräilyä. Levitimme myös autotallin kohdalle kerroksen mursketta ja tärytin sen tiiviiksi.

Asennusporukka päätti työpäivän kahdeksan aikoihin. Tänään on satanut aamuyöstä alkaen. Toivottavasti  tänään aluskatteen levitys on edistynyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3