tiistai 18. kesäkuuta 2013

Takaisin toimeen: Villoitus ja kattotiilet

Mökkiloma teki tauon blogipäivityksiin mutta niin oli taukoa myös meidän rakennuksellammekin. Asentajat olivat toisella työmaalla 8 päivän ajan.
He palasivat perjantaina ja saivat välikaton levyvilloitukset lähes valmiiksi. Sinnehän tulee sitten vielä puhallusvilla päällimmäiseksi.

Lauantaina 15.6. pääsin kuvailemaan työmaalle, palattuani reissulta. Myös ovet olivat ilmestyneet paikoilleen. Etuovi on tietenkin väliaikaisovi. Tässä takaovet:Näissä kuvissa myös kynnyksen pellitys. Aika tukevan oloista materiaalia.
Tämä haljennut lauta pitää vaihtaa tai harmittaa jälkeenpäin.Villoitukset on tehty ennen tiilikaton asennusta. On varmaankin ilmavampaa ja valoisampaa tehdä asennus ennen vesikattoa :)


Tässä näkyy katon rakenne, jossa keskelle jäävä korkeampi kohta on ilmastointiputkia varten. Eipä tarvitse niitä sitten erikseen villoitella.Aukko "vintille". Ei toivottavasti jää olohuoneeseen.
Toinen valonpilkahduskohta on kodinhoitohuoneen ja saunan puolella. Jäi vielä minulle mysteeriksi.Väliaikaisovi ja sen ohjeistus :)Lopullinen ulko-ovi.17.6. Aamulla alkoi kattotiilet kohota katolle ja tullessani iltapäivällä seuraamaan tilannetta, oli etelänpuoleiset tiilet jo ladottu paikoilleen. Teimme pienen väliaikaissillan ojan yli :) Äitinsä tytär on pikkuisemme...Telineitä ei ollut vieläkään ja nostureina toimivat kaksi miestä, joilla on varmaan tänään joka paikka kipeänä.
Tuolla se talomme siintää.Lattiavalun raudat ovat myös ilmestyneet tontille.18.6. Kattotiilet on ladottu ja kuistin pellit kiinnitetty.Tiilien ladonnasta jää paljon jätettä.Panelointi on vieläkin kesken eteläiseltä puolelta sekä tuosta päätykolmion alapuolelta. Eiköhän se siitä vielä valmistu. Autotallin pohja tasoitettiin pienemmällä koneella. Ensi viikolla alkaa anturan valu. Myös autotallin harkot tuotiin tontille. Alkaa olla noita tarvikekasoja jo aikalailla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3