tiistai 27. elokuuta 2013

Ilmastointityöt ja ulkoseinien sähkötyöt

Aika vähän on ollut tohinaa työmaalla, joten ei ole ollut myöskään intoa kirjoitella tänne blogiin. Nyt kuitenkin on taas jotain päivitettävääkin, joten kuvia pukkaa jälleen.

13.8. näytti tältä, kun talobittiläiset kävivät laittamassa meille ilmastointiputkia.
Ilmastoinnin äänenvaimentimetMyös rännikaivot saatiin paikoilleen. Merikan classic -kaivot.14.8. Ilmestyi läpivientejä ja ulkoseinien sähköasennuksia
Tässä kuvassa innovatiivinen johdotus oven yläpuolella... :DSiellä lepäävät makkarin pistorasiatKeskellä viemärin ilmastointiputki.Tässä näkyy myös läpivientejä pistorasiaa ja ulkovaloa varten.Viime viikolla 19.-22.8. (tartuimme jälleen suteihin ja vaihteeksi anopin kanssa :) Nyt on harmaudet maalattu kahteen kertaan.

Nosturi tuli meille kahdeksi päiväksi ja sieltä sai myös kummallisia kuvia, joihin ei heti ole uutta mahdollisuutta. Kaikkia en ihan julkaissut kuitenkaan :)

Naapurustoa, rajanaapureita ei ole vielä.

Vähän jäi vielä kesken.Tässä Dino, joka oli Cramolta vuokralla.Tänään ja huomenna laitetaan villoja ulkoseiniin ja väliseinät asennetaan, joten niistä sitten kuvia myöhemmin.

Innolla odotamme myös tilannetta, että pihasta saisi kerätä kaikki ylijääneet laudat toiseen laitaan tonttia ja pääsisi tekemään etupihaa. Sitä lähempänä olemme jo, kun väliseiniin menevä puutavara poistuu etupihan kasasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3