lauantai 28. syyskuuta 2013

Lisää maalattuja seiniä

Nyt oli taas tullut taloon lisää ihania vaaleita seiniä, että täytyi oikein tulla tänne näyttämään niitä. En tiedä, lukeeko tätä blogia joku muukin kuin meidän äiskä ja iskä, mutta olisi kiva tietää, ketkä siellä lukevat. Ilmoittaudu siis lukijaksi ja/tai kommentoi vapaasti, positiivisessa hengessä tietenkin mieluummin :)

Tässä makuuhuoneemme juuri pohjamaalattuna, siihen siis tulee katon paneloinnin jälkeen toinen kerros vielä maalia ja sitten nuo nurkatkin saavat tarkat rajauksensa. Tehostevärinä yhdellä seinällä tuollainen vedenvärinen (tikkurilan Syphony väri H439)


 

Keittiökin on valkoinenValkoisuutta hieman lisää löytyy myös olohuoneesta. Ja ens viikolla pitäisi mennä kattokin valkoiseksi :)


Innolla odotamme, kun maanantaina tuohon vasemmalle pöllähtää Tulikiven Harmaja-takka :) Ihanaa!

Tänään kävin myös "viimeisellä" Domus-suunnittelulla, mutta täytyy palata vielä maanantaina, koska keskenhän se jäi vieläkin, kun oli tullut hieman uutuuksia, joita piti vielä harkita. Lähtihän sieltä yks hieno taso kodinhoitohuoneeseen, mutta yhden makkarin oviksi on vielä suunnitelmissa vaihtaa liukuovet, kun helpottaa todella paljon kalusteiden asettelua, kun ei tarvitse miettiä kaappien avautumista. Mutta se jääköön maanantaihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3