keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Lisää laatoituksia ja silikoneja

Tänään valmistuivat seinä- ja lattialaatoitukset juuri sopivasti ennen kalustetoimitusta, hyvissä ajoin oikeastaan. Tänään laitettiin viimeiset silikonit ja kalusteet saavat siis saapua. Mutta nyt ajassa taaksepäin:

16.10. alkoi kylpyhuoneen lattian laatoitus. ja 17.10 laatoittaminen jatkui saunan puolelleJohonkin väliin oli myös laminaattiakin hieman soviteltu.WC oli saumattu.Illalla saunassa näytti jo tältä.Tuohon vesivaraajan altaan reunaan mahtuu sopivasti yksi rivi laattaa.18.10. olikin saunan laatat jo kiinnitettyTässä näkyykin, miten kaukalo on aika suttuinen ja siitä se on silmiinnähden puhdistunut ennen silikonien laittoa, siitä kuvaa myöhemmin.Kodinhoitohuonekin valmistui tuossa samalla, aiemmasta vaiheesta oli näköjään jäänyt ottamatta kuvia. Tämä valmistui siis saman aikaisesti saunan kanssa.
Lattialaattaa jäi nyt pari laatikollista. Laatoittaja vie nämä takaisin Värisilmään.Maanantaina 21.10 en ehtinyt käymään talolla, mutta tässä tiistain 22.10. kuvat. Vesivaraajan kaukalon reunat hohtavan puhtaina :)Seinälaatatkin kokonaan paikoillaan.
Silikonit paikoillaan.Ihanan valoisaa ja tilavaa...Kuva joskus tästäkin kulmasta, eli kodinhoitohuoneen ulko-ovelta.
Ja näkymä saunasta kylppäriin. Siistit laatoitukset.23.10. tänään oli laitettu loput silikonit


Tänään myös arvioitiin valmiusaste pankkia varten. Nyt 80% talosta on valmis. Pian tulevat kalusteet ja kodinkoneet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3