maanantai 19. tammikuuta 2015

Talomme pohjaMuistelin, että talomme pohja muuttui jonkin verran alkuperäisestä ja tässä talomme pohja piirrettynä Floorplannerilla ilman terassia ja kuistia.


Alkuperäinen pohja Jukkatalon sivuilta lainattuna.


paddedimage724503-valmistalot-E115-10alakerta.jpg
Suurimmat muutokset olivat tietenkin pesutilat. Saimme kodinhoitohuoneeseen paljon lisätilaa ja uloskäynnin sisäpihan puolelle terassille. Päädyssä kodinhoitohuoneen ovi olisi ollut meille huonosti sijoitettuna. Toisen suihkun lisäksi kylpyhuoneeseen mahtui hyvin vielä wc-istuin ja käsienpesuallas. Eikä ole edes ahdasta!

Monitoimihuoneen poisto ja takan siirtäminen toivat meille tilaa keittiön saarekkeelle ja erilliselle ruokailutilalle. 
Saareke on ollut meidän perheen lemppari. Juhlissa siihen saa kätevästi katettua tarjolle herkut ja onhan siinä tietenkin rutkasti lisäsäilytystilaa. Pohjan muuttaminen totisesti kannatti!
Tilaa pakastimelle tehtiin olokeittiön oven viereen.

Ovien avautumissuunnat kannattaa ajatella tietenkin kulkusuuntien mukaan ja niin, että ovi mahtuu hyvin avautumaan ja harvemmin suljettavalle ovelle on tilaa aukinaisenakin. Vaatehuoneen ovea siirrettiin hieman nurkkaan päin, jotta ehjää seinätilaa jäi tarpeeksi makuuhuoneen puolelle eikä vaatehuoneen oven taakse jäänyt turhaa hukkatilaa.

Kaikkia komeroita laajennettiin ja niihin lisättiin liukuovet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3