maanantai 20. heinäkuuta 2015

Talonkainen-blogin etappi, 10 000 lukukertaa!


Kesän alussa meni blogissani 10000 lukukertaa rikki. Sen kunniaksi ajattelin kertoa hieman blogin statistiikkaa ja historiaa:Aloitin blogin kirjoittamisen talon ollessa suunnitteluasteella 25.11.2012. Oma talo oli vielä myymättä ja talon rakentaminen oli alkanut todenteolla kolkuttelemaan mielessämme. Bloggerin tilastoista näkee, että kyseistä ensimmäistä blogitekstiä on luettu vain 6 kertaa!!! :D
Sitten aikaa kuluukin jonkin verran, että saimme potkaistua koneen käyntiin ja siinä rytäkässä en kaikkia siirtojamme ehtinytkään ajallaan kirjoittamaan blogiin. Tietenkin kaikki valinnat ja asunnon myyntiinlaitto ja myyminen veivät aikaamme.
18.4. tulikin blogin toiseksi luetuin teksti, nimittäin "Valitsemamme talo", joka tietenkin kiinnostaa monia, jotka harkitsevat Jukkatalon rakentamista tai rakennuttamista. Moni tietenkin halusi tietää, mitkä asiat vaikuttivat positiivisesti valintaamme. Tekstiä on luettu 238 kertaa.Useita blogitekstejä on luettu ainoastaan kymmeniä kertoja, mutta hakusanojen avulla blogini on löytänyt myös muut kuin tuttuni. Suosituin (muu kuin talonkainen) hakusana on ollut keittiön välitila. Sillä selittyykin suosituimman tekstini suosio. "Kalusteasennuksia, välitilaa ja laminaatin asennusta", joka on pitänyt pintansa suosituimpana tekstinä. Tietenkin tuosta tekstistä löytyy paljon mielenkiintoista kuvaa ja tietoa. Kalusteet ovat tosi tärkeä osa taloa. Sitä on katsottu 477 kertaa. 
Aivan täysin kotimaamme sisälle tämä blogi ei ole silti jäänyt vaikka blogissa kirjoitetaan ainoastaan suomeksi. 10 000 katsonnan sisälle mahtuu aika potti Venäjältä, 547 katselua. 16% kaikesta katselusta tapahtuu ulkomailta käsin.


Olisi kiva tietää, mikä sai sinut blogiini? Kommentoi alle, ole hyvä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3