torstai 11. heinäkuuta 2013

Lämminvesiputkia, raudoitusta ja sokkelin tasoitusta

Eilen olikin aika touhukas päivä ihan omaltakin osalta sillä täytyi saada tonttia hieman uuteen kuosiin ja se vaati tavaroiden uudelleen järjestelyä. Onneksemme Perustavan muotit viimein haettiin tontilta ja saimme lisää tilaa autotallin ympärille, jotta ulkopuoliset täytöt ja routasuojauksen tekeminen hoituisi mukavammin. Autotallin puutavara pääsi tontin toiseen nurkkaan odottamaan pääsyä osaksi autotallia.
Sisälle en viitsinyt mennä räpsimään kesken nostoliinojen kiinnittämisen ja lautakasojen päällä hyppelyn, joten tässä päivän lopuksi otetut kuvat.

Siniset (kylmät) vesijohdot ovat saaneet tanssipareikseen lämpimät (punaiset) putket.Lisäksi koko lattia on nyt raudoitettu ja nostettu muovijalkojen varaan.Takan kohdalla on myös harjateräsvahvistukset.Reunasta höyrynsulkumuovi on hieman oudosti, mutta eiköhän se siinä.
Illalla mieheni päätti tasoittaa autotallin sokkelin, jotta sen saa tehdä inhimillisellä korkeudella ennen ulkopuolista täyttöä.Harjoitteluahan se aluksi oli, joten tähän kohtaan ei tule kovin tarkkoja kuvia :) Viimeinen sivu tien puolella tulikin jo tosi hienosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3