torstai 11. heinäkuuta 2013

Putkitöitä, eristystä ja autotallin etenemistä

Nyt on tontilla nytkähtänyt reilusti enkä ole päivän päätteeksi oikein enää jaksanut tulla päivittämään tietoja. Tänään olen kuitenkin hieman lomaillut ja meillä on käynyt vieraitakin. Nyt on siis aikaa jälleen laittaa päivitystä tilanteesta tontilla.

Viikonloppuna, lauantaina 6.7. käytiin lapioimassa sokkelin sisältä hieman mursketta kun sinne oli tullut laitettua hieman liikaa. Luulen kyllä, että tärytetty pinta olisi hieman noussut, kun siellä on kävelty/raaputettu murskepintaa, mutta joka tapauksessa se oli liian korkealla.

Maanantaina 8.7. Talobit pääsi tekemään viemärin asennuksia ja siitä jatkamaan lattiaeristyksillä ja vesiputkien asennuksilla.
Tässä kuvasatoa maanantailta:

 Karvainen työmies...Lauteiden alle tuleva saunakeskusHieman heikosti valoa näissä kuvissa...

Olohuoneen päädyn "esiintymislava"
Autotallin kanssa päästiin myös eteenpäin, kun betonivalu viimeinkin tuotiin. Tässä vielä tasoittamatta.
Olimme päivän viimeinen "pienvalukohde", joten saimme loput betonit täytteeksi.Vielä on hieman työmiehillä tasoittamisen paikkaa. Mäkin sain hanskat "kuraan"Harmaus on valmis tältä reunalta. Myös räystään aluslaudat ja otsalaudat on molemmilta pitkiltä sivuilta valmiit.Tiistaina 9.7. jatkui edelleen tuo putkitus sekä lattiaeristeiden latominen. Pääsin/ehdin vasta päivän päätteeksi kuvaamaan työn tuloksia.

Tässä takan alla finnfoamia.Tässä koko lattia eristettynä ja kylmävesiputket töröttävät sinisinä.Saunakeskuksesta jako vesipisteille.Saunakeskusta


Wc vasemmalta päin: bide, pönttö, pöntön vesi ja vaatehuoneen puolella viemärin ilmastointiputki, joka lähtee välikaton kautta ulos.
Keittiön ja kodinhoitotilan vesipisteet ovat lähekkäin, sillä ne ovat vastakkain seinän molemmin puolin.Reunoihin vielä nuo vaaleansiniset eristeet ennen valua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3