torstai 19. syyskuuta 2013

Dalmatialaisseinät

Saimme vihdoin viimeisenkin väliseinän :) Keskiviikkona alkoikin jo seinien tasoittelu. Värisilmän kautta tehtävät sisustussuunnitelmat pääsevät sitten toteutukseen. Tasoitustyöt ja sisustustyöt tekee Norwesko Porista. Mestarinikkarit tulevat myöhemmin tekemään listoitukset.

Pikkuinen yllätys löytyi kylppäristä eilen, kun sinne ilmestyi seinään tällainen putki.


Tänään näytti jo erilaiselta. Kyseessä on siis ilmalämpöpumpun kondenssiveden viemäröinti. Tuohon tulee vielä kansi päälle.
Saunakin on jo oma huoneensaTässä kuva uusimmasta seinästä kodinhoitohuoneen ja saunan välissä. On siis tuo syvennys... Siihen tulee pyykkiteline vakipaikalleen.
18.9. alkoi tämä pilkuttuminen


Kyllä se homma kävi ammattilaiselta nopeasti.


Näkymä pesuhuoneesta saunaanTässä hieman valmiimpaa etupihaamme
Tänään 19.9. oli tullut hieman seinämaaliakin (ja ilmeisesti myös kattomaalia) pintaan. Tämä seinä odottelee takkaa saapuvaksi. Tulikiveltä soitettiinkin tänään (itse takan tekijä) ja kysyttiin, kummalle sivulle savupelti sijoitetaan. Pyysin laittamaan oikealle puolelle, jolloin se ei ole ovelta tultaessa heti näkyvissä. Takan pitäisi saapua viimeistään viikolla 41.
 
Pilkullinen vaatehuone kotelointeineen


"monitoimihuone"

Myös lattiatermostaatit oli kytketty toimintaan. Ne eivät vaan ala lämmittämään sillä talossa on jo läpivirtauslämmitin hoitamassa lämmityspuuhia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3