tiistai 17. syyskuuta 2013

Väliseinien viimeistely ja etupihan istutukset

Viime ja tällä viikolla on tehty taloa jälleen eteenpäin. Myös etupiha on muotoutunut aika pitkälle. Huomenna alkaa jo seinien kittaus, joten homma edistyy uudella työvaiheella.

(Pahoittelen kuvien laatua, alkaa tuolla sisällä olla jo niin pölyistä ja hämärää, ettei kovin hienoja kuvia saa Lumialla... Huomasin, että jos haluaa ottaa salamallisia kuvia, pitää magentanvärinen silikoni-skin ottaa pois, ettei tule punertavia kuvia...=

Ensin tämä etupihan istutusalue (kasveissa runsaasti kasvunvaraa). Talosta puuttuu vielä helmalistoja, koska kuisti saa sitä ennen kaiteet, kuulemma.


Istutusalueen kasveina käytetty kolmea lajia: tuivio, kääpiömarjakuusi ja kääpiövalkokuusi. Toivottavasti kasvit saavat riittävästi luonnonvettä vaikka alue näyttäisi kastuvan vain puoleen väliin räystään alla... saas nähdä.


Tässä sitten valmista levytystä, eli olokeittiön tila alkaa hahmottua.Tässä kelpaa ilmalämpöpumpun roikkua tuetussa väliseinässään.Tässä näkymä kodinhoitohuoneesta sähkökaapille.Tähän tulossa kodarin kaapisto.Saunassa on vielä tekemistä...Kylppäristä tuli kyllä melko pieni...Tässä "aula"Ja keittiönurkkausEteinenkin on levyvalmis \o/Maanantaina talolla kävi joukko asiantuntijoita ja osa tapasi toisensa ensimmäistä kertaa. Oli VäriPorin kaksi edustajaa sekä VäriPorin aliurakoitsijan edustaja, työpäällikkö Jukkataloilta, sekä Domuksen kalustemyyjä.

Sitten odottelemaan pientä pintaremonttia, jota lupailtiin huomiselle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3