torstai 7. elokuuta 2014

Autotallin muodonmuutos

Tähän (klik) jäätiin viimeksi autotallin kanssa. Paljon on tapahtunut tuon jälkeen, mutta nettiin saan näitä kuvia näköjään siirrettyä vasta paljon myöhemmin. Nyt on sitten mitä laittaa :)

Ulkopuolisten töiden jälkeen odotti sitten sisäpuolen työt. Rakennus siis sisältää autotallin- ja katoksen sekä varaston. Autotallin ja varaston välinen seinä levytyksineen/palokatkoineen valmistui rakentajaporukan voimin. Siitä oli hyvä aloittaa villoitustyöt. Valitettavasti minulla ei ole kovinkaan paljon kuvia tuosta sisäpintojen teosta, koska minua ei juurikaan tarvittu laadunvalvonnassa :)

Tästä on hyvä aloittaa sisätyöt.

Villat haettiin Byggmaxista. Villoitus alkoi 10.1., kun oltiin asetuttu rauhassa asumaan taloon ja A:n talviloma alkoi.

Karvaiset seinät


Itse olin kosteussulkumuovitusvaiheessa mukana, mutta yhtäkään kuvaa en muistanut ottaa siitä... Tässä sattumalta näkyy hieman muovia tuolla sivuilla... Levytyskuva on otettu 17.1.2014. Katto ja etuseinä piti levyttää ensin, jotta pääsi asentamaan autotallin ovea paikoilleen.


Autotallin nosto-ovi tilattiin Masadoorilta mittojen mukaan. Hieman leveämpi (2700)kuin autotalleissa on automaattisesti(2500).Talveen kuului myös paljon maalaamista ja tietenkin listoitusta sekä hyllyjen asennusta. Tällä hetkellä autotallin ja varaston sisätilat ovat hieman sekaisin, joten en liitä tähän kuvaa sieltä.

Ulkomaalaus oli aloitettava 4.6., kun polttopuut odottivat pinoamistaan. Tästä se taas lähti.Seuraavaksi pääsin siveltimen varteen vasta juhannuksen jälkeen 25.6. kun painostus alkoi olla kovaa. Olin siis lupautunut maalaamaan piharakennuksen lähes yksin. Hieman apua sain äidiltäni :) Viime kesänähän isäni ja anoppini olivat olleet maalaamassa.Nyt oli sitten maalattava myös syksyllä valmistunut talon ullakkoluukku.Mutta tuota yläreunaa/otsalauta/päätykolmiota en olisi pystynyt maalaamaan pieneltä maalaustelineeltämme.
Onneksi on mahdollisuus vuokrata henkilönostin. 1.-4.8. meni maalatessa kiireen vilkkaa kaikki yläosat kahteen kertaan. Keskellä helteitä, of course!Ja kolmen päivän aherruksen jälkeen olin jälleen vähän matalammalla maalaamassa. Rakennus alkoi olla jo mahtavan värinen.Vielä pikkuisen toisen kerran maalaamista ja sitten se on valmis. Sitten pihan laittoa... jonkin verran... ja ehkä vielä joku pikkuinen rakennus. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3